21 juli 2006

Den där om plutandet


Jag har blivit alldeles för medveten om mina läppar. Jag har fått way to many komplimanger. Det har stigit mig åt huvudet. Jag har börjat pluta på kort.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Skit i läpparna! Kolla in fräknarna i stället! Jag älskar fräknar!

Kristoffer sa...

Mina läppar är inget särskilt, vad jag vet. Jag får rätt mycket cred för mina underarmar istället. Personligen tycker jag dock att min mest lycklade kroppsdel är min navel. (Detta har jag tyvärr svårt att få medhåll på.)

jimmyroq sa...

Hot lips!

(gud, jag saknar M*A*S*H)

Jenny sa...

Kristoffer: Naveln som är en sådan viktig kroppsdel? Om jag någon gång träffar dig ska jag dra upp din tröja och titta efter. Jag litar på dig. Annars är jag en sucker för händer och just underarmar.

Jimmy: Det var en fin serie det!

Jenny sa...

Och ps: kolla hur tidigt jag är uppe en lördagsmorgon! Kunde inte ens dricka vin igår. My God, var finns barmhärtigheten?!?

Anonym sa...

Hej söta Jenny!

Jag läste din blogg nu och förstod att det hade blivit komplicerat med han, som du pratade om...fasen i skiten. Segt. Jag är så jäkla förvirrad själv, förälskad med ångest. Men det kan vi ta någon annan gång. Förresten, så jäkla nice att du citerade l ekdahl lite, vill se henne nu...missar hela tiden. Love/E

Olivia af Leijonhufvud sa...

oh nej du ser ut som keira! sluta nu innan det har gått för långt! ;)

Jenny sa...

Elin: Nu blev jag nyfiken, men jag tror att jag har lite koll på vad du menar. Och killen var ett svin. Tyvärr. Puss älsklade du!

Olivia: Jag lovar (inget). Det liksom bara kommer automatiskt. Måste öva på att icke-pluta.

Chris sa...

baby, slick ikväll? klubben asså.

Chris sa...

o, du är nog så långt ifrån tråkig det går att nå. jag kan måndag i så fall, drar till öland över nästa helg. vi skulle ju kunna hälla i oss nån form av tranan-öl?

Matt sa...

Shit vilka läppar. Inte konstigt att du får hångla så mycket.

Jenny sa...

Kunken: Äh, det är de som får hångla med mig! ;)

Anonym sa...

Fina läppar & heta fräknar!